Logo

Tips: Frugtfileter, sådan laves de

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

I mange frugtopskrifter skal frugten bruges udskåret i både; uden skind og hinder.
Begynd med at skære et lille stykke af begge ender, så frug­ten kan stå fladt på et bord.
Med en skarp kniv fjernes dernæst skind og hinder. Sørg for, at der ikke er noget af de hvide hinder tilbage. Hold frugten i hånden og arbejd hen over en skål for at samle den saft, som drypper ned.
Skær mellem kødet og membranen for at fjerne hvert stykke, som nu er klar til brug i fx en frugtsalat eller kompot.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her