Logo

Grillspid med hummerhaler og kylling og kokos-salsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stk små træspid
20 stk hummerhaler uden skal
300 g kyllingebryst skåret i terninger
½ stk citron i skiver, dernæst i kvarte
salt og peber

Salsa:
1 spsk olivenolie
Evt. lidt sesamolie eller sesamfrø
2 stk forårsløg
Lidt finthakket rød chili
½ potte friskhakket koriander
½ stk citron (reven skal og saft fra)
1 dl kokosmælk

Tænd for grillen i god tid. Gerne mindst en time før, grillen skal bruges - lidt afhængigt af, hvor mange kul du skal have brændt igennem.

Sæt skiftevis hummerhaler, kyllingekød og citron på spiddene. Pensl det hele med lidt af olien fra salsaen og drys med salt og peber.
Grill dem tæt på kullene i omkring ti min. på hver side, til kyllingekødet er gennemstegt, og der ikke løber rød kødsaft ud ved et stik i kødet.

Opvarm olien til salsaen og steg forsigtigt løg og chili heri. Kom resten af ingredienserne i og tag gryden af varmen. Rør grundigt rundt og server salsaen lun eller kold til spiddene.

Server brød og tomatsalat til, eller du kan lave en rissalat.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her