Logo

Majspandekager 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

80 g majsmel
90 g hvedemel
½ tsk groft salt
2 æg
3 dl mælk
50 g smeltet afkølet smør
1 ½ dl majskerner fra ds
 
Bland majsmel, hvedemel og salt sammen og pisk æg og mælk i lidt efter lidt. Tilsæt smør og majskerner.
Lad dejen hvile tildækket og koldt i ca. 1 time.
Bag pandekagerne i en teflonpande (ca. 14 cm i diameter) og hold dem varme.
Fyld kan evt. være en salat med skinkestrimler eller bacon.

Hertil en hvid dressing.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.872 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her