Logo

Råcreme til dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æggeblommer
2 spsk flormelis
½ stang vanilje
2 ½ dl piskefløde

Pisk æggeblommer og flormelis tykt og skummende.
Skrab kornene af den flækkede vaniljestang og kom dem i.
Pisk fløden stiv og vend den i æggemassen umiddelbart før servering.
Råcremen kan smages til med citron- eller appelsinsaft, hedvin, likør
eller spiritus.
En mindre "fed" råcreme kan laves af 4 æggeblommer og halvt ymer og
halvt piskefløde. Opskriften i øvrigt er uændret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.851 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her