2 ½ dl mælk 
30 g gær 
1 æg 
2 æggeblommer 
500 g hvedemel 
100 g sukker 
1 knivspids salt 
100 g blødt smør 
80 g rosiner 
20 g hakket pomeransskal 
20 g hakket sukat 
en høj ovnfast glasskål 16 cm i diameter 
  
Mælk og gær røres sammen, æg og æggeblommer blandes i. 
Hvedemel, sukker, salt og de øvrige ingredienser blandes, og tilsættes 
gærblandingen. 
Det hele æltes til en smidig dej. 
Stil dejen til hævning ca 1 time. 
Pensl glasskålen og sæt bagepapir op langs siden så det kigger 4 cm op 
over formen. 
Slå dejen ned og form den til en kugle. 
Kuglen lægges ned i glasformen og ridses. 
Dejen stilles til hævning 1 time. 
Dejen pensles med smeltet, afkølet smør. 
Bages i en 190ºC varm ovn i 40 min.