Logo

Vildtsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


20 g smør/margarine
1 ½-2 spsk hvedemel
3 dl sky eller kraftig suppe
1 dl fløde
salt
kulør
1-2 spsk ribsgele
25 g smør

Smages til og småkoger nogle minutter, før det kolde smør piskes i. Er vildtet stegt med fløde, vil dette som regel være tilstrækkeligt i saucen.
Vildtsauce må ikke være for tynd.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.094 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her