Logo

Marinade til grønsager 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 1 portion dressing / marinade

6 spsk olivenolie
1 citron (saften) eller 1 lille glas hvidvin
1 spsk hakket persille eller friske korianderblade
1 laurbærblad
6 peberkorn
12 korianderfrø
1 fed hvidløg

Olivenolien opvarmes i en stor fladbundet gryde.
Tilsæt citronsaft eller vin, urter og en knivspids salt. peberkorn, korianderfrø og hvidløg stødes sammen i en morter, kommes i gryden og snurrer i væden et par minutter.
Grønsagerne lægges omhyggeligt i et enkelt lag i gryden og dampes i marinaden ved svag varme til de lige netop er møre.
Tages op med en hulske og lægges på et fad.
Et par skefulde af marinaden hæles over og det stilles til afkøling. (grønsagerne kan fx. være porrer i skiver, courgetter i strimler hele nye gulerødder, broccoli eller blomkålsbuketter).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.519 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her