Logo

Avocadopesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 fed hvidløg
1 håndfuld basilikumblade
1 dl persille
2 spsk pinjekerner
2 spsk reven parmesan
1 stor moden avocado
1 dl olivenolie
evt. lidt vand
citronsaft

Blend hvidløg i en food-processor.
Tilsæt basilikum, persille pinjekerner og parmesan.
Halver avocadoen og fjern stenen.
Skrab frugtkødet over i blenderen og blend til puré.
Med maskinen i gang tilsættes olien lidt efter lidt.
Tilsæt vand, hvis pureen er for tyk.
Skrab pestoen over i en skål og smag til med citronsaft, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her