Logo

Indisk krydret ristet blomkål i airfryer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Indisk krydret ristet blomkål i airfryer 

 
Vores indisk krydrede ristede blomkål er en lækker vegetarisk tilbehør eller snack. Drys blomkål med mynteblade og server med raita eller yoghurt.
10 min forberedelse. 30 min kogetid. 4 portioner

 
# Ingredienser
1 tsk spidskommen frø
1 tsk korianderfrø
¾ tsk havsaltflager
1 nip gurkemeje

 
2 spsk olie plus ekstra til at dryppe (valgfrit)
1 blomkål (ca. 600 g), trimmet, skåret i buketter
raita eller yoghurt, til servering
friske mynteblade til servering

 
* Tilberedning
Indstil airfryeren til 180/160 °C.
Kom spidskommen, koriander, salt og gurkemeje i en morter.
Pres med en støder, indtil det er groft blandet.

 
Læg blomkålen i et enkelt lag på en bageplade.
Drys med krydderiblandingen og dryp med olie.
Kog, ryst panden af og til, i 30 min, eller indtil den er gylden og mør.

 
Dryp evt raitaen eller yoghurten med ekstra olie.
Drys blomkål med mynteblade og server med raita eller yoghurt.

 
Se alle de bedste opskrifter med Airfryer

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Grill, Tøm køleskab,
 Mad til 1 person, Menuer, For børnekokke, eller Mad på 30 min og meget mere
Få de bedste madopskrifter med madABC.dk - Vi hjælper dig med at få succes i køkkenet.

----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her