Logo

Persillerodssouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g persillerod
50 g margarine
50 g grahamsmel
2 ½ dl skummetmælk
3 æg
1 spsk basilikum
salt
peber

Rens persillerødderne.
Snit dem i små tern, kog dem møre i ca. 20 min og mos dem lidt ud, når de er færdige.
Smelt margarinen i en gryde og drys melet i og spæd med mælken.
Tilsæt de mosede persillerødder, krydderier og æggeblommer.
Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i.
Souffléen bages i et smurt ovnfast fad ca. 40 min ved 180ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her