Logo

Frisk grøn æblesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

500 g kogt hakket grønkål
6 groft revne æbler
Citronsaft

Den optøede grønkål blandes med de revne æbler. Smag til med ligt citronsaft.

Serveringsforslag:
Hovedret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold til al slags kød både kogt og stegt fx. Stegt kylling, kalkun, medister eller frikadeller og dertil små kogte kartofler.

Frokost/forret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold med hvide/røde marinerede sild samt rugbrød.

Vegetarret:
Frisk grøn æblesalat serveres kold med peberfrugter i strimler, pasta og croutons, eller tomatsalat med fetaost og løgringe samt groft rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her