Logo

Valnøddepaté

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hytteost
2 løg
125–200 g valnødder eller hasselnødder
½ spsk karry
½ spsk paprika
2 spsk frysetørret dild eller persille
¼ spsk allehånde
lidt salt og peber
4 æg
 
I en skål kommes 400 g hytteost.
2 løg hakkes groft og brunes på panden.
Hak 125–200 g valnødder eller hasselnødder.
Det blandes med hytteost og løg sammen med ½ spsk karry, ½ spsk
paprika, 2 spsk frysetørret dild eller persille, ¼ spsk allehånde, lidt salt og peber.
I en anden skål piskes 4 æg sammen med en gaffel.
Det øvrige blandes med æggene.
Smør en ovnfast form eller skål, hæld blandingen i og bag den i ovnen 1
time ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her