Logo

Fladbrød med hasselnødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fladbrød med hasselnødder

 

Du får her en ny basisopskrift. En af dem du vil lave igen og igen, den bliver sikkert en del af “husets faste sortiment”. De er lækre og meget mættende ...

Let at lave. Til 2 brød

 

# Ingredienser

2 dl spelt

1 dl hvedemel

1 dl vand

hakkede hasselnødder

olie

 

* Tilberedning

Spelt, hvedemel og lidt hasselnødder kommes i et fad og dejen æltes med vand.

Dejen rulles ud og bages på begge sider på en jernpande med fedtstof ved god varme til den er flot gylden.

Der kan desuden tilsættes urter som brændenælder, mælkebøtter, skvalderkål og eventuelt små kogte eller stegte kødstykker.

 

Et nemt og lækkert brød, der nemt kan varieres med solsikkekerner, valnødder, hørfrø og hvad du ellers vil give dit brød smag af.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her