Nøddebunde: 
4 æggehvider 
175 g sukker 
100 g nøddekerner 
100 g mørk chokolade 
Fyld: 
6 dl piskefløde 
100 g pistaciemarcipan 
150 g krumquats 
2 dl vand 
150 g sukker 
Nøddebunde: 
Pisk æggehviderne meget stive. 
Pisk sukkeret i. 
Hak nødder og chokolade fint hver for sig og fold det i med let hånd 
Tegn tre cirkler med 22 cm. i diameter på bagepapir. 
Fordel dejen i cirklerne. 
Bag bundene ved 150 º ca. 30 min. 
Lad bundene svale før de forsigtigt lempes over på en bagerist. 
Fyld: 
Skær de små kumquats i skiver . 
Bland vand og sukker og bring det i kog. 
Lad kumquatskiver ne småkoge i 5 min. 
Lad dem blive kolde 
Pisk fløden stiv og del den i to dele. 
Bland reven pistacemarcipan i den ene halvdel. 
Tag kumquatskiver ne op af lagen og lad dem dryppe af. 
Bland skiver ne i den anden halvdel af flødeskummet. 
Tilsæt evt. et par spsk af sukkerlagen. 
Læg nøddebundene sammen med de to slags flødeskum. 
Stil kagen koldt et par timer. 
Pynt med marcipanroser eller marcipanæg. 
Tips: Pistacemarcipan kan erstattes med pistacemasse. 
Kumquts kan erstattes med fintskåren appelsinskal eller tynde appelsinskiver der er kogt i sukkerlage.