Logo

Persillesuppe - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Den friske persille er bedst midt på sommeren, hvor den bl.a. kan give god smag til denne gamle, danske suppe. Til 4 personer.

 

1 stort bdt bredbladet persille

2 skalotteløg

30 g smør

1 liter lys bouillon

salt og peber

1 dl piskefløde

 

Pil løgene, det går nemt, hvis de overhældes med koghedt vand.

Hak løgene fint og svits dem klare i smørret.

Kom skyllet og plukket persille i og hæld bouillonen ved.

Lad suppen småkage i 10 minutter.

Passér den gennem en sigte eller blend den.

Kom den tilbage i gryden og tilsæt piskefløden.

Kog igennem nogle få øjeblikke og smag til med salt og peber.

Server suppen med godt landbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.695 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her