Logo

Rødløgskompot 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 rødløg
20 g smør
1 spsk citrushonning (Skælskør)
4 spsk hvid balsamico
Salt, peber
 
Pil løgene og skær dem i både.
Smelt smørret.
Tilsæt honning, balsamico og løg.
Læg låg på og lad det koge ved svag varme i ca. 5 minutter.
Smag til med peber og salt.
 
Tips: Server kompotten varm til kød eller andre kraftige kødretter, som
mangler lidt sødme og syre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her