Logo

Pasta med kammuslinger og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To couverter

200 g pastapenne
1 pk. optøet kammuslinger
skal og saft citron
frisk merian eller oregano
olivenolie
Salt og peber

Kog pasta efter anvisning i en gryde med kogende, letsaltet vand. I det sidste minut tilsættes kammuslinger. Hæld vandet fra og vend forsigtig retten med citron skal og saft samt plukket merian, olivenolie, salt og peber. Server retten rygende varm.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 961 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her