Logo

Søtunge med ragout af kantareller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

ca. 750 g sø - eller rødtunge i filet
2 fint snittede skalotteløg
250 g rensede kantareller
5 dl kraftig fiskefond
1 bundt frisk koriander eller basilikum
frisk parmesanost
olivenolie til stegning
salt og peber

Del fileterne på langs og kom fisken på køl. Varm lidt olivenolie i en sauterpande og sauter løg og kantareller 2 - 3 minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt fiskefond og kog det igennem. Læg forsigtig fisken henover og kom låg på sauterpanden. Lad det simre yderligere 2 - 3 minutter. Tilsæt plukket koriander og server retten i fire lune dybe
tallerkener med masser af frisk parmesanost henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her