1 ½-2  dl eddike (gerne risvineddike) 
2 spsk   rørsukker 
1 ½-2 tsk   salt 
1 agurk i tynde skiver (275 g) 
1 bdt  radiser i tynde skiver (80 g) 
2-3 fintsnittede forårsløg (60 g) 
4 fintsnittede mynteblade 
 
Limemarinade: 
saft af 1 ½-2 limefrugt 
1 spsk   sojasauce 
1 ½-2 spsk   olie 
1 ½-2 tsk   fintsnittet chili 
1 ½-2 spsk   rørsukker 
1 lille fed hakket hvidløg 
Rør eddike, sukker og salt sammen og læg agurkeskiverne heri. 
Lad dem trække i en time. 
Rør alle ingredienser til marinaden sammen. 
Hæld væden fra agurkerne og bland dem med radiser, forårsløg og mynte. Vend dem i marinaden.