Fars til bollerne 
500 g hakket flæsk el. kalv og flæsk 
1 revet løg 
2 ½ dl  hvedemel 
mælk eller vand 
+ bouillonterning til kogevand
 
Karrysauce: 
1 spsk  karry 
25 g smør 
3 spsk  hvedemel
  
En gryde med vand og bouillonterning bringes i kog, skru ned på laveste blus og sæt bollerne med en teske eller dessertske.
Når de kommer op til overfladen er de færdige, tages op og lægges på en tallerken. Gem bouillonen, den skal bruges til saucen. 
Farsen kan også bruges til frikadeller og forloren hare. 
Karrysauce: 
Kom smørret i en gryde, når det bruser kommes karryen i og brændes af som det hedder.
Tilsæt 3 spsk  hvedemel og rør godt, nu kan man ikke gå fra gryden,
Pisk og tilsæt den varme bouillon mens du rør det hele tiden, bliv ved med at komme bouillon i og pisk indtil saucen har den rigtig konsistens. 
Gem resten af bouillon, hvis saucen bliver for tyk.
Smag saucen til med salt og peber og lad den koge et par minutter, for at få melsmagen væk.
Rund af med en sjat fløde eller mælk. 
Server ris til.