Logo

Tusindbøf

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g hakket oksekød
olie
4 skiver bacon
2 løg
¼ hvidkålshoved
8 tørrede tomater
2 fed hvidløg
 
Svits kødet i olie, hak løgene og skær baconen fint og svits det med til slut.
Skær hvidkålen og de tørrede tomater i fine tern og tilsæt dem til kød og løg samtidig med at der dæmpes for varmen.
Tilsæt hvidløg, salt, peber og et par kopper vand og kog retten i ca ½
time.
Ved så lang tids behandling af kålen begynder man at fremprovokere
nogle interessante kemiske forbindelser fra kålen, som står uhyre godt til
de tørrede tomater. Serveres med kogt spaghetti. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her