#
500 g hakket magert kalkunkød 
1 løg i tern 
1 rød peberfrugt i strimler 
250 g sukkerærter i strimler 
1 knsp muskatnød 
2 spsk  soya 
2 spsk  ribsgelé 
5 dl mælk 
1 spsk  rapsolie 
1 spsk  Maizena 
 
Mos: 
800 g blandede kartofler og rodfrugter
1 dl mælk
1 spsk  god olie 
*
 
Kalkun og løg brunes i en gryde med salt og peber. 
Herefter tilsættes peberfrugt, sukkerærter og muskatnød.
Lad det simre i et par min. inden soya, ribsgelé og mælk rørt op med Maizena tilsættes. 
Retten simrer under låg i ca. 15 min. og smages til med salt og peber. 
Kartofler og rodfrugter skrælles, skæres i tern og koges i letsaltet vand i 12 min. 
Herefter moses de sammen med mælk, olivenolie og salt og peber. 
Smag gryderetten til og server den gerne med bredbladet persille.