Logo

Svinehjerter i sur/sød sauce Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 svinehjerter

2 løg

4 stængler bladselleri

1 spsk sukker

1 dl eddike

smør eller olie

2 spsk majsmel

1 bdt purløg

salt og peber

 

Få evt. slagteren til at rense svinehjerterne omhyggeligt og skære dem i tern.

Krydr dem med salt og peber, og brun dem i en tykbundet gryde sammen med de, snittede løg.

Dæk hjerterne med vand, og lad dem simre ved svag varme i 45 min. eller i ovn halvanden time ved 200°C.

Bid lige i dem så kan du nemt afgøre, om de har fået nok.

Sukkeret smeltes i en gryde, og eddike kommes ved sammen med bladsellerien, som er skåret i tynde, tynde strimler.

Varm det kort igennem.

Majsmelet røres op med 4-5 spsk vand, og det røres i hjerterne 4-5 min. før de er færdige.

Hæld bladselleriblandingen henover hjerterne lige inden servering og klip purløg henover.

Ris, pasta eller bagte kartofler er gode følgesvende til hjerterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.372 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her