Logo

Fyldte tomater med grønsager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 bøftomater
2 stilke bladselleri i tern
1 squash groftrevet
Lidt olie
1 tsk kapers
Frisk estragon
50 g ost (revet emmentaler)
2 spsk cremefraiche 38%
 
Skær toppen af tomaterne og skrab indmaden ud.
Sauter selleri og squash hurtigt.
Tilsæt kapers, hvidløg, estragon og noget af tomatsaften, til
konsistensen er passende.
Fordel dette i de fire tomater og kom cremefraiche på toppen.
Drys med ost og gratiner til de er gyldne i en 225ºC varm ovn. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her