Logo

Gulerods- og tomatpuré

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g gulerødder, skrællede
25 g smør 
1 dl madeira
100 g tomatkoncentrat
1 l. hønsefond
salt og peber + evt. lidt hvidløg
 
Skær de skrællede gulerødder i mindre stykker og braisér dem i smør og madeira under låg, indtil de er møre.
Måske skal der tilsættes lidt mere madeira undervejs, men det sker der bestemt ikke noget ved.
Når gulerødderne er møre, blendes de og røres sammen med koncentreret tomatpasta.
Kog hønsefonden op og rør gulerods-/tomatblandingen ud i suppen.
Smag til med salt og peber, og måske lidt hvidløg.
Suppen skal have en lidt tyk, puréagtig konsistens.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her