Logo

Laksetatar med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g røget laks
2 spsk dijon sennep
3 spsk piskefløde
3 æggeblommer
salt og peber

Urter:
1 stor gulerod
½ porre
½ selleri
1 spsk hakket persille
dild
purløg

Laksen hakkes groft og røres med æggeblommer, piskefløde og sennep, og smages til med salt og peber.

Lidt ad de hakkede krydderurter røres i til sidst.
Urterne skylles skæres i tynde strimler (julienne) og gives et let opkog i vand. Laksetataren lægges på midten af tallerknerne, grønsagerne lægges omkring, og foretten pyntes med resten af krydderurterne. Brød serveres til.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.036 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her