Logo

Fisk i krydderurtepanering

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pesce impanato alle erbe

500 g torskefileter
4 skiver toastbrød
en håndfuld persille
en håndfuld basilikum
et par kviste timian
æg
olie til at stege i (majs, solsikke eller oliven)
salt

Del fisken i stykker på størrelse med eller lidt større end en finger.
Tage bladene af krydderurterne og skyl dem. Blend toast
brød og krydderurter til en grøn rasp.
Pisk ægget og dyp fisken heri, paner den i den grønne rasp. Steg fiskestykkerne i meget og hed olie i godt 5 minutter. Læg dem på køkkenrulle og drys med salt.
Ovnstegte kartofler, se opskrift, og grøn salat er ideelt her til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.096 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her