Logo

Squash spaghettisuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort hakket løg
1 fed hakket hvidløg
¾ dl olivenolie
750 g små squash i tynde skiver
1 flået hakket tomat
½ tsk basilikum
salt, peber
1 l. grønsagsbouillon
100 g spaghetti
 
Svits løg og hvidløg i olivenolie i en stor gryde.
Tilsæt squash, tomat, krydderier og bouillon.
Læg låg på gryden og lad det simre svagt i 1 ½ time.
Tilsæt spaghettien, brækket i mindre stykker, og lad det simre i endnu 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her