Logo

Tomatsalat med bacon og feta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 store tomater
1 stort løg
1 bdt persille
1 bakke bacon i tern
fetaost
salt, peber
 
Bacon steges sprød på pande uden fedtstof og lægges på fedtsugende
papir til afkøling.
Tomater skæres i skiver og løget hakkes fint og drysses henover.
Der krydres let med salt og peber og tomatsalaten står og trækker i
½ times tid.
Persillen hakkes fint og drysses hen over tomatsalaten og bacon og feta
fordeles ligeledes over salaten.
Serveres som tilbehør, men kan sagtens bruges som en selvstændig ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her