Logo

Blommegrød Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en lækker grød med blommer. Grøden serveres med en lækker og sød chokoladesauce. Retten er hurtig og let at lave.

 

1 kg danske blommer

500 g lys farin

200 g mørk chokolade

150 g mandler

*

 

¾ l vand og sukker koges sammen ca. 10 min.

Blommerne prikkes med en gaffel og kommes op i sukkerlagen sammen med de skoldede, smuttede og hakkede mandler.

Det simrer ved svag varme til blommerne "eksploderer" hyggeligt.

Afkøl nu det hele og tag 2 dl lage fra.

 

Bræk chokoladen op i den, og lad det smelte over et lille vandbad.

 

Værsgo', syltede blommer med chokoladesauce.

Hvis du synes, saucen er for sød, kan du komme lidt mælk i den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her