Logo

Strudsesteak med endiviesalat og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 strudsesteaks
100 g smør
8 endivie salat
2 dl fond
3 stilke frisk estragon
salt og peber

Braiser endivie salaten i halvdelen af smørret indtil de er gyldne. Steg strudsesteak'ene i 3-4 minutter, krydder dem med salt og peber, tag dem af panden og lad dem trække, dækket med et stykke alufolie. Kog panden af med fond og tilsæt den hakkede estragon. Kog saucen ind og smag til evt. med lidt Aceto Balsamico. Hæld sauce på de varme tallerkner, læg kødet og endivie salaten på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 351 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her