Logo

Skinke fra York med flødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

4 tykke skiver kogt skinke fra York
2 skalotteløg
3 spsk hvidvinseddike
3 spsk hvidvin
40 g usaltet smør
2 ½ dl cremefraiche 38%
8 enebær
nogle kviste estragon
fint salt

Skalotteløgene pilles og hakkes. Smelt 15 g smør i en lille kasserolle, tilsæt skalotteløgene og svits dem under omrøring, til de er gennemsigtige. Hæld vineddike ved og rør det sammen med en træske; hæld hvidvin ved og fortsæt kogningen under omrøring, til konsistensen er sirupsagtig. Tilsæt de knuste enebær. Tilsæt cremefraiche og lad saucen koge ind nogle minutter, så den jævner en smule. Smag saucen til med salt og peber, og hold den varm.

Resten af smørret varmes på en stor pande; læg skinkeskiverne på og rist dem på den ene side. Når de er gyldne, lægges de på et fad, og saucen fordeles over dem. Drys nogle blade estragon over og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her