Logo

Glaseret laks og rød­tunge med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
 Glaseret laks og rød­tunge med svampe

Tag 1 skive laks og 1 rødtungefilet og lægger dem i et smurt ovnfast fad, og krydr godt.


Uden­om smøres en sauce af føl­gende:
1 dl hummerbisque eller fi­skebouillon legeres med 4 æggeblommer og 
tilsættes 400 g smør og 2 dl pisket fløde. 

Retten glaseres og sættes i ovnen ved 225 ºC, til den har en gyl­den overflade.
Derefter gar­neres med diverse ristede svampe.

 
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her