Logo

Bøffer, Mexicanske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

8 store kartofler
5-600 g hakket oksekød
1 løg
1 rødløg
1 tsk chilipulver
1 tsk jalapeno chili
1 bouillon terning (mexicansk)
2 tomater
2 ds flåede tomater
salt

Kartoflerne skrælles, skæres i stave og ristes i olie på en pande.
Løgene og jalapeño chili hakkes fint, og æltes i kødet sammen med chilipulver og bouillon (terningen smuldres med fingrene). Kødet formes til små bøffer - brug evt. en stor teske.
De ristede kartoffelstave kommes i en lille bradepande, de små bøffer lægges ovenpå og de flåede tomater hældes over (hakkes evt. først i stykker med et piskeris). Pyntes med tomatbåde, og bages i ovnen ca. 30 min. ved 225-250ºC

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her