Logo

Butterdejsæske med røget laks og rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 butterdejsplader
1 æg
6 skiver røget laks
1 dl piskefløde
2 spsk mayonaise
100 g rejer, fint hakket
1 spsk peberrod, revet
2 spsk dild, hakket
citronsaft
1 hovedsalat
1-2 citroner

Opvarm ovnen til 225°. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse på den lange led. Del hver plade i tre. Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem 15 – 20 min. Lad dem køle af.
Pisk fløden og bland mayonnaisen i. Rør rejerne i. Smag til med peberrod, dild og citronsaft.

Skær toppen af hver butterdejsæske. Fordel rejesalaten på bundene og dernæst en skive laks.
Læg låg på og server salat og citronbåde til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.207 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her