Logo

Tyrkiske grønne frikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g hakket oksekød
1 dl rasp
2 dl vand
2 mindre løg
2 æg
salt og peber
½ tsk paprika
1 stort bdt hakket persille
    
Læg raspen i blød i vandet i ca. 10 min.
Bland det derefter med revet løg, fars, æg, krydderier og persille.
Form farsen til store, gerne aflange frikadeller og steg dem kønt brune i
smør eller olie. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 581 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her