Logo

Grønlangkål fra Vendsyssel 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg grønkål uden stok
Suppe fra det kogte tilbehør
2 ½ dl fløde
Margarine
Salt
sukker
Tilbehør:
Kold kogt flæsk eller
kold kogt medisterpølse eller
kold kogt hamburgerryg
Små brunede kartofler
Øl og snaps
 
Skyl kålen omhyggeligt og rib den.
Kog den mør i koge­vandet fra det kogte tilbehør.
Lad kålen løbe af og hak den groft med en kniv.
Form kå­len til boller med hænderne og klem den sidste væde ud.
Bollerne skal køle helt af før de hakkes fint med en kniv og varmes på panden sammen med smeltet margarine og fløde.
Lad det småsnurre i ca. 10 min.
Smag til med salt og sukker.
Server tilbehøret til og nyd retten med øl og snaps.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 3.765 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1383328-11-2023 00:15:23 Conni Hansen
Detter er ikke den rigtige måde at lave dem til servering på, de skal vendes i en god klart svinefedt og så en sjat piskefløde samt lidt sukke og salt.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her