Logo

Entrecote á la bordelaise med skalotteløg og rødvinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 stk entrecote bøffer
6 stk pillede skalotteløg
2 dl rødvin
2 spsk koldt smør
olivenolie til stegning
salt
peber

Varm lidt olie på en pande og brun bøfferne på begge sider. Krydr med salt og peber.
Steg dem ca 4-5 minutter på hver side og vend dem undervejs. Tag dem fra og lad dem hvile lunt i 5 minutter.
På den samme pande tilsættes løg der er snittet fra top mod rod og lidt smør.
Når de er gyldne tilsættes rødvin.
Lad det simre indtil vinen næsten er fordampet.
Rør resten af smørret i og smag til med salt og peber.
Server til bøfferne, evt med kogte kartofler til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her