
 
Det er rart at
begynde et måltid med en varm, fyldig suppe. 
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: ca. 15 min. 4 personer 
 
#
500 g svampe (fx
portobello eller markchampignon) 
3 skalotteløg eller
1 løg 
2-3 kviste frisk
timian eller ½ tsk tørret 
15 g smør 
1 fed hvidløg 
6 dl urte- eller
hønsebouillon 
1½ dl piskefløde 
1 spsk majsstivelse 
salt og peber 
Tilbehør: 
bredbladet persille 
brød 
*
 
Rens svampene og
skær dem i skiver. 
Pil skalotteløg
eller løg og hak dem fint. 
 
Steg svampe, løg og
timian i en tykbundet gryde med smør ved hård varme under omrøring. 
Tilsæt knust hvidløg
og bouillon og bring det i kog. 
Rør fløden med
majsstivelse og rør blandingen i suppen. 
Kog suppen igennem
ca. 5 min. og smag til med salt og peber. 
Server med persille
og brød. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin