
(4 personer)
 
40 store blåmuslinger 
Hvidvin 
Hvidløg  
Mynte  
10 g pistacienødder  
Olivenolie 
2 æggeblommer 
1 dl piskefløde 
¼ reven peberrod 
20 g hvid chokolade 
Salt
*
 
Sauter hvidløg i en gryde, tilsæt muslinger og vend dem rundt. 
Hæld hvidvin på, damp under låg, til alle muslinger har åbnet sig.
Si væsken fra, klargør muslingerne og hold dem varme.
Hak mynte og pistacie og bland med salt og olivenolie.
Kog muslingelagen op med reven peberrod, tilsæt fløde, kog op og si lagen igen.
Pisk lagen som en sabayonne med æggeblommer over vandbad til en luftig og cremet konsistens. 
Tilsæt hakket hvid chokolade.
Hæld den varme sabayonne over de dampede muslinger og dryp mynte-pistacie marinade på.