Logo

Sennepsglaseret glaskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ glaskål
2 spsk brun farin
1 tsk smør
sennep
salt
peber

½ glaskål snittes meget fint.
2 spiseskefuld brun farin smeltes med 1 teskefuld smør i en gryde.
Glaskålen tilsættes og der røres rundt indtil det er mørt.
Vær opmærksom på at kålen ikke brændes.
Kålen smages til med sennep, salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her