Logo

Pot au feu - Fransk kødsuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g oksebov uden ben
300 g hønsekød evt. frossen kyllingebryst
1 marvben
2 porrer
2 gulerødder
¼ selleri
1 løg
1 nellike
3-4 peberkorn
salt
1 fed hvidløg
2 dl hvidvin
       
Kom kødet og de rensede, ituskårne urter i den gennemfugtede stegeso.
Stik nelliken ind i det pillede løg.
Tilsæt krydderierne og1 ½ l. vand.
Suppen skal koge ca. 2 timer ved 170ºC, til kødet er meget mørt.
Urterne kan tages op, når de er møre.
De kommes igen på suppen, når den skal serveres.
Kom hvidvin i og smag suppen til.
Tips: Pot au feu kan også laves på oksekød alene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.939 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her