Logo

Spegesildkroketter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4-5 spegesildfileter udvandes i 12 timer. Hakkes fint og blandes med et lille finthakket og svitset løg, 3-4 kogte, mosede kartofler, 1 god skive franskbrød udblødt i lidt mælk, et par spsk sur fløde, lidt smør og 2 æg. Blandingen røres godt sammen og formes til kroketter, der forsigtigt dyppes i udpisket æggeblomme og rulles i rasp. Steges langsomt i smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her