Logo

Tyrkisk Hvidløgssauce - tarator sade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
citronsaft
paprika
køkken- eller Middelhavssalt
 
Stød hvidløgene med en halv tsk salt i en morter eller blend.
Tilsæt langsomt en spsk olie og hæld så resten ved, til massen er tyk  som mayonnaise.
Smag til med citronsaft, paprika og salt.
Spises til kogte kartofler og koldt lammekød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 619 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her