750 g  hel hvid fisk (fx. torsk ) 
2 l. vand 
5 dl  løg hakket 
2 ½ dl  grøn peber hakket 
1 tomat hakket 
3 laurbærblad 
2 spsk  paprika 
1 ½ kg filet af karpe eller malle 
1 spsk  hvedemel 
2 dl  cremefraiche 
tørret stærk chilipeber 
citronskiver
 
Først tilberedes bouillon: kog den lille fisk (hoveder, ben, hud, finner og alt) i vand med løg, grøn peber, tomat og laurbærblad i en time. 
Sigt bouillonen, fjern de store ben etc., purer resten med en foodprocessor. 
Hæld bouillonen tilbage i en stor suppe gryde, varm igen til nær 
kogepunktet, og rør paprika i. 
Overophed ikke, det vil gøre paprika grynet. 
Tilsæt fiskefileter, skåret i stykker ca. 2 finger tykkelse.
Kog over svag varme for 10 minutter. 
Kort før serveringen, røres 2 ½ dl af suppen med hvedemel og cremefraiche i en lille kasserolle, rør til en jævn masse.
Hæld det tilbage i suppe og rør omkring et minut, smag til med salt.
Serveres med stærk peber og citronskiver ved siden samt brød og hvidvin.