Logo

Svenske pletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g hvedemel
¼ tsk salt
2 spsk sukker
4 dl piskefløde
2 æg
25 g smeltet margarine
Strøsukker
vaniljesukker

Dejen røres sammen som en pandekagedej. Den bages i en smurt pletpande eller spejlægspande. Fordybningerne fyldes med dej. Pletterne vendes og bages lysebrune på begge sider. De serveres varme med sukker og vaniljesukker eller kanel, sirup eller syltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her