Logo

Dyrekøllesteg med svampesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dyrekøllesteg (kød af udbenet dyrekølle: beregn ca. 200 g pr. pers.)
5 fed hvidløg
12 enebær
100 g smør
½ l vildtfond (eller bouillon)
250 g champignon
250 g østerhatte
1 dl cremefraiche
salt, peber
Aceto balsamico
 
Dyrekøllen gnides på alle sider med en blanding af friskpresset hvidløg
og knuste enebær.
Halvdelen af smørret kommes i en stegegryde og stegen brunes godt på
alle sider og krydres med salt og peber.
Skru ned og hæld den varme fond over og steg videre 1-1 ½ time.
De rensede og udskårne svampe ristes i resten af smørret.
Stegen tages op, hviler tildækket i mindst 10 minutter og stegefonden
hældes op i svampene.
Saucen tilsmages med salt, peber og balsamisk eddike og jævnes med
cremefraiche.
Server med kartoffelpandekager og pærer bagt med tyttebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.601 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her