
Gremolata
er den lækre blanding af hvidløg, citronskal og persille, som italienerne
bruger til Osso Buco. Her giver den smag til nogle helt almindelige gulerødder.
Arbejdstid:
15 min. Kogetid: 10 min. 2-4 personer 
 
#
500
g gulerødder 
1 spsk
olie 
1
lille bundt bredbladet persille 
1
lille fed hvidløg 
1
økologisk citron 
salt
og peber 
*
 
Skræl
gulerødderne, halver dem evt. på langs og snit dem i skiver på skrå. 
Sauter
gulerødderne i en gryde med olie, og krydr med salt og peber. 
Tilsæt
lidt vand, og lad dem simre møre i ca. 5 min. 
Skyl
persillebladene, og hak dem fint. 
Bland
persillen med finthakket hvidløg og fintrevet citronskal. 
Vend
blandingen sammen med gulerødderne og server som tilbehør. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin