Logo

Brændenældesuppe med løgkarse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g brændenældeskud
50 g løgkarse
100 g kartofler i tern
1 spsk merian
1 ds tomatpuré
¼ l. piskefløde
Salt
 
Brændenælderne hakkes og svitses i olie sammen med løgkarse.
Alle øvrige ingredienser kommes i og hele molevitten koges sammen i 20
minutter for svag varme og spises så rygende varm.

Ren natur

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her