Logo

Svinekamsteg med æble-appelsin kompot

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g svinekamsteg
1 rødt æble
2 appelsiner
1 stortløg
salt
peber
1 nellike
1 laurbærblad
20 g sukker

Kamstegen gnides med salt på (den ridsede) svær og steges i ovnen ca. 50 - 60 min. ved 200ºC.
Trækker yderligere 10 min.

Appelsinerne skrælles og skæres i fileter.
Æblet skæres i 12-dele og løget deles i to og skæres i fine strimler.

På en pande smeltes sukker med smør, nellike og laurbærblad.
Løgene steges gyldne, derefter kommes æbler og appelsinfileter, samt saften af disse.
Krydres godt med peber.
Serveres lunt til stegen.

Serveres evt. med små kartofler stegt med timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 626 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her